Harry Potter - SEDM DÍLŮ - HODNOCENÍ

15. srpna 2007 v 11:16 | Jordan |  - DOPORUČUJEME -
Opět něco, co nepatří k Obanu...
Nedávno jsem dočetl sedmého Harryho Pottera, a tak si troufám hodnotit.
Maximální počet bodů je deset:
Harry Potter a Kámen Mudrců (1): 6 bodů
Harry Potter a Tajemná Komntata (2): 4 body
Harry Potter a Vězeň z Azkabanu (3): 7 bodů
Harry Potter a Ohnivý Pohár (4): 9 bodů
Harry Potter a Fenixův Řád (5): 8 bodů
Harry Potter a Princ Dvojí Krve (6): Zde je těžké to hodnotit, ten konec je skvělej ale zbytek knihy nuda: 8 bodů
Harry Potter a Relikvie Smrti (7): 10 bodů - ABSOLUTNĚ NEJLEPŠÍ KNIHA, CO JSEM KDY ČETL!!!
Toto hodnocení nesouvisí s filmy, ty bych hodnotil naprosto jinak...taky v těch filmech není ani osmimiliontina z knížky...
Pokud máte zájem o zaslání zvukových knih Harry Potter 1-6 CZ, popřípadě 7 CZ/EN, pošlu
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Cas Cas | E-mail | Web | 15. srpna 2007 v 18:10 | Reagovat

ahoj tak mě napadlo co spřátelit blogy,ale je to na tobě tak zatím ahoj

P.S trošku sem poupravila design meho blogu tak zatím ahoj

2 jurak jurak | E-mail | 15. srpna 2007 v 20:05 | Reagovat

jordane teď jsem ho taky dočet ale ten KONEC!!!.....  

souhlasím s tebou jinak NEJŮŽSNĚJŠÍ KNIHA NA SVĚTĚ ale ten konec je na tom nej (jen s tím fredem je to trochu přehnaný )jinak já hodnotím-15

3 Jordan Jordan | E-mail | Web | 17. srpna 2007 v 11:38 | Reagovat

Ano, tak na to m jsem se shodl já, mamka, i ty - s tím fredem Juraku

Jinak ten konec je dobrej až na úplnej konec - epilog, to po devatenácti letech je podle mě blbost...HROZNÁ BLBOST

Scorpion Malfoy,

Albus Severus Potter ---------------- BLBOST

Jinak super ;)

4 jurak jurak | E-mail | 20. srpna 2007 v 9:56 | Reagovat

jak dlouho si to čet?

5 Jordan Jordan | E-mail | Web | 24. srpna 2007 v 14:52 | Reagovat

Chvilku, respektive nepřetržitě tak tři dny, je to asi tak velký, jako fenixův řád, možná o něco větší ale úplně přebytý dějem, asi tak 100x čtyřka ;)

6 jurak jurak | E-mail | 2. září 2007 v 20:40 | Reagovat

3dny?já to čet 10hodin

7 Jordan Jordan | E-mail | Web | 15. září 2007 v 8:38 | Reagovat

tomu věřím, já to poslouchal a hlasák je dost pomalej, nechtělo se mi too číst, medkovu verzi chci taky zvládnout takhle :)

8 Amyla Amyla | E-mail | Web | 22. září 2007 v 19:59 | Reagovat

Tak to, že většina kantorů říká, že dnešní mládež nečte, je asi pravda :)))

9 Jordan Jordan | E-mail | Web | 30. září 2007 v 20:32 | Reagovat

Já čtu, ale jak říkám, jen medkovy verze pottera, já spíše píši literaturu, než čtu

10 jurak jurak | E-mail | 3. listopadu 2007 v 21:00 | Reagovat

to já kdybych nečet 10 minut 1x za hodinu tak bych se zbláznil(ale závislej nejsem ani trochu:D)

11 Jordan Jordan | E-mail | Web | 19. listopadu 2007 v 0:45 | Reagovat

Jo no, někdo má rád knihy a někdo zase dívky a magii :)

12 Jordan Jordan | E-mail | Web | 19. listopadu 2007 v 0:45 | Reagovat

Ehm, pardon, dívku :-D

13 Helča Helča | E-mail | 28. prosince 2007 v 23:06 | Reagovat

Ahoj, zajímalo by mě přes co ty zvukové knihy posíláš, protože bych měla zájem. Kdyžtak se mi prosím ozvi na e-mail. Předem dííík...

14 Scooter Scooter | E-mail | Web | 30. července 2009 v 23:47 | Reagovat

Čau, prej posloucháš Scooter, tak jsem tady .)

15 CARUSEL CARUSEL | E-mail | 8. února 2012 v 17:53 | Reagovat

Zdar ,
nabídka zvukových knih je very OK. Ale marně hledám kam poslat poptávku a popř. info o poplatku.
Díky za feedback

16 Deny01 Deny01 | 27. června 2013 v 15:19 | Reagovat

seš normální ty knihy maj mít vše za deset jsou užasný naprosto dokonalí a nejde je přestat číst

17 naturee naturee | Web | 8. září 2016 v 12:14 | Reagovat

udaje na op pujcka ztrata 8-)

18 MaikelV MaikelV | E-mail | 16. ledna 2017 v 16:24 | Reagovat

I found this page on 14th place in google's search results. You need some search engine optimization. Many webmasters think that seo is dead in 2017, but it is not true. There is sneaky method to reach google's top 5 that not many people know. Simply search for:  pandatsor's tools

19 FelixT FelixT | E-mail | Web | 18. ledna 2017 v 9:05 | Reagovat

Velmi zajímavý blog

20 WinstonTet WinstonTet | E-mail | Web | 14. března 2017 v 13:09 | Reagovat

thanks benefit of this colossal illuminating website, obstruct up the skilled position check out this <a href=http://onlinecasinos-x.com>casino</a> offers    , buy <a href=http://adultsrus.us>sex toys</a>

21 Rogeravaks Rogeravaks | E-mail | 12. dubna 2017 v 18:26 | Reagovat

Police and Firefighters  Position different toys and gadgets around the playground. Separate your course into police officers and firefighters and let them know to locate someone to save.  Fishermen  Produce fishing rods for the course by attaching a tiny magnet into a sequence and pole to create a pretend fishing rod. You're able to obtain these in the supermarket or bakery supply store.  Producers  When you have a tiny school, you are able to determine one vegetable to each youngster or split your class into groups for every plant. In the end of the vegetables have cultivated absolutely, find out the greens and also have your type make soups.    Have your students choose blossoms and flowers they will use to "cure" their classmates with while they perform physician or nurse. Conditions can be a stomach ache, chilly or chicken pox.
<a href=http://hamedanrazavi.ir/?p=290>essay writing service</a>

22 Rogeravaks Rogeravaks | E-mail | 13. dubna 2017 v 20:44 | Reagovat

You now have the top edge of your Corset!  From the base of the vertical point on the right, measure out half your stomach rating and mark the end of it.  Deliver later on from position X above until in variations underneath waistline. Contact that intersection "D".  That is your back seam-line.  Mark the point as "E".    Performed.  Advertising    Can you reveal about    Yes    Boating and Fishing    Can you tell us about    Yes    Asian Cuisine    Can you reveal about    Yes    Rising    Can you reveal about    Yes    Bing Applications    Thanks for aiding!  ...  Remember, increased detail is better.    Provide Details.  Do not be worried about arrangement! As an example:    Do say: Increase fats with a few nutritional value to the meals you currently consume.  Publish    Use brocade, that will be powerfully associated with Victorian times.
<a href=http://www.aatgnyc.com/travel-buy-custom-papers-online-2/>write my essay for me uk</a>

23 Bogeravaks Bogeravaks | E-mail | 25. dubna 2017 v 21:24 | Reagovat

When the ceremony starts, you may walk the maid of respect down the aisle and presume a position close to the groom.  During the Reception  If the party starts, you will frequently offer a toast or talk to the couple. Your purpose in the party contains assisting by any means needed, for example circulating tips to hosts, the DJ and the bartender, answering concerns from wedding staff and collecting items and positioning them in a safe location for the newlyweds.    Around the occasion of the marriage, you should have several additional different careers to perform. These can include attending the rehearsal dinner, supporting push people of the bridal party from your ceremony to the party, being on-hand for photographs and helping decorate the wedding couple's vehicle for his or her article-reception departure or operating the couple with their hotel.
<a href=http://www.mattwan.com/index.php/2016/04/>assignment help</a>

24 LarryPOILA LarryPOILA | E-mail | Web | 27. dubna 2017 v 20:57 | Reagovat

join the new social <a href=http://onlinecasinos-x.com>casino</a> guide

25 Smithd198 Smithd198 | E-mail | Web | 11. května 2017 v 6:26 | Reagovat

That is some inspirational stuff. Never knew that opinions could be this varied. Be certain to keep writing. eefbdfdedddkccbd

26 Pharma346 Pharma346 | E-mail | Web | 12. května 2017 v 0:54 | Reagovat

Hello!<a href="http://via3indian.com/#1.html">viagra india</a>

27 Pharmd752 Pharmd752 | E-mail | Web | 12. května 2017 v 0:54 | Reagovat

Hello! viagra india http://via3indian.com/#4.html

28 Pharmg222 Pharmg222 | E-mail | Web | 12. května 2017 v 0:54 | Reagovat

Hello!

29 Valerydyedy Valerydyedy | E-mail | Web | 19. května 2017 v 21:34 | Reagovat

cialis non funziona piu

      <a href=http://cialisonlinexbm.com/>order ciali</a>

    <a href="http://cialisonlinexbm.com/">buy cialis online</a>

    how often can you use cialis

30 Anndyedy Anndyedy | E-mail | Web | Čtvrtek v 18:39 | Reagovat

only now cialis 20 mg canada

      http://buycialisfxz.com/ - buy cialis

    <a href="http://buycialisfxz.com/">buy cialis online</a>

    buy cialis 2.5 mg

31 Kirkdyedy Kirkdyedy | E-mail | Web | Čtvrtek v 21:15 | Reagovat

no cost viagra samples

      <a href=http://cheapviagrazxd.com/>viagra online</a>

    <a href="http://cheapviagrazxd.com/">viagra online</a>

    viagracostscanada

32 gymnmedo gymnmedo | E-mail | Web | Sobota v 5:27 | Reagovat

rolling stone ambien buy cialis online
http://buycialisonrxonline.com - buy cialis
younger men are better than retin a cialis pills
<a href="http://buycialisonrxonline.com">cialis generic</a>

33 Lypsump Lypsump | E-mail | Web | Sobota v 13:17 | Reagovat

viagra i norge
http://buyviagraonlineomrx.com - buy viagra online
when will generic viagra be available
<a href="http://buyviagraonlineomrx.com">cheap viagra</a>

34 Demiddyedy Demiddyedy | E-mail | Web | Dnes v 3:46 | Reagovat

canada cialis price,

      http://buygvcialisonline.com/ - generic cialis

    <a href="http://buygvcialisonline.com/">cialis cheap</a>

    best cheap cialis prices

35 Demiddyedy Demiddyedy | E-mail | Web | Dnes v 10:20 | Reagovat

price difference of cialis

      http://buygvcialisonline.com/ - cialis generic

    <a href="http://buygvcialisonline.com/">order cialis</a>

    generic cialis schweiz

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama